Vichy sample reviews

Van www.cremestore.nl mochten Amanda en ik wat samples van Vichy testen. Wij zullen jullie in deze review de producten laten zien en vertellen wat ervan vinden. Natuurlijk kunnen wij niet vertellen wat het uiteindelijke resultaat is en of het doet, wat het beloofd te doen. Dit omdat het samples zijn en wij het niet langdurig kunnen gebruiken. Lees verder om onze review te lezen.

Vichy,catrice oranje 011

Wij kregen de testers in een schattig roze tasje erbij. Deze kun je invouwen zodat het een roos wordt. Wij vinden hem niet alleen mooi en schattig, maar ook erg praktisch. Amanda neemt hem af en toe mee tijdens het shoppen.

Vichy,catrice oranje 006

Vichy lift-activ is een dagcrème voor de normale huid. Het heeft een anti-rimpel en verstevigende verzorging en bevat geen parabenen. Een pot bevat 50 ml en kost € 26,25. Het is een dikke, stevige crème zoals de meeste anti-rimpel crèmes hebben. De geur is heerlijk, wat volgens mij komt door de abrikoos geur die erin verwerkt zit. De crème voelt heel erg zacht aan op de huid. Van de samples die wij hebben ontvangen is dit mijn favoriet.

Vichy,catrice oranje 018

Vichy,catrice oranje 039
Vichy lift-activ night is een totale anti-rimpelverzorging. Deze crème heeft een zeer dikke structuur en voelt super zacht aan op de huid tijdens het aanbrengen. Zelf vind ik deze crème iets te vet voor mijn huid, waardoor het een beetje gaat glimmen op mijn gezicht. Deze nachtcrème bevat weinig geur. Wij kunnen op de site verder geen informatie vinden over dit product betreft prijs, verpakking en inhoud.

Amanda: deze crème is voor mij goed en niet te dik. Hij voedt mijn huid goed en in de morgen, wanneer de crème ingetrokken is heb ik een zachte huid.

Vichy,catrice oranje 051

Vichy aqualia thermal light is een crème voor de normale tot gemengde huid. Het is een lichte crème die 48 uur lang hydrateert en is geschikt voor alle leeftijden. Een potje bevat 50 ml en kost € 17,24. De crème vind ik echt naar een crème van vroeger ruiken. Ik kan het moeilijk uitleggen, maar ik moest denken aan een ouwe lullen crème haha. De structuur voelt erg licht aan, is niet vet en plakt niet. Een fijne crème die goed hydrateert, maar niet echt mijn geur.

Amanda: deze crème is dun, maar smeert daarentegen wel fijn uit. Hij laat een laagje achter op je gezicht wat gedurende de dag intrekt. Ik vind het trouwens geen vervelend laagje. Het voelt juist eerder verzorgend.

Vichy,catrice oranje 033
Vichy nutilogie is een diepgaand verzorgende crème en zorgt ervoor dat het probleem van de zeer droge huid goed wordt aangepakt. Het bestrijdt en hersteld de droge huid met schilfers en rode vlekken. Het product bevat 50 ml en kost € 16,65. Hoewel er in de ingrediëntenlijst staat dat er parfum inzit, ruik ik helemaal niets aan deze crème. De crème heeft een dikke structuur en laat een beetje een vettig laagje achter. Voor mijn huid doet hij niets, maar ik kan me voorstellen dat iemand met een zeer droge huid deze crème wel kan waarderen.

Vichy,catrice oranje 075
Vichy normaderm is een anti-onzuiverheden crème. Deze crème heeft een lichte structuur, voelt fijn zacht aan en ruikt lekker fris. Deze crème bevat ingrediënten die een remmende werking hebben op de ontstekingsreactie op het huidoppervlak. Hiervan hebben wijzelf niet gemerkt, maar de tube is ook te klein om dit goed te kunnen beoordelen. De tube bevat 30 ml en kost € 9,10.

Vichy,catrice oranje 067
Vichy spf 50 capital soleil – mattifying face fluid beschermt de gezichtshuid en gevoelige zones en is een emulsie tegen glimmen. Het product ruikt heerlijk, wat ik erg belangrijk vind aan een zonnebrandcrème. Hij matteert ook goed, waardoor je geen glimmend gezicht heb na het aanbrengen, wat bij veel zonnebrandcrèmes voor het gezicht wel zo is. Ik ben zeer tevreden over dit product. Hij bevat 30 ml en kost € 8,95.

Vichy,catrice oranje 034

Vichy aerateint pure in nummer 35 sand is een tot 12 uur natuurlijk houdende fluide foundation en is geschikt voor de normale tot gemengde huid. Is niet comedogeen en is zonder parabenen (mix van chemische stoffen). De foundation is er in 4 verschillende tintten en is er in 2 verschillende samenstellingen, namelijk een rijke crème of fluide fijne crème. Wat the F…! Dit is geen 12 uur langhoudende foundation, maar een 1 minuut lang houdende foundation. Ik heb dit spul er namelijk meteen weer van mijn gezicht gehaald. Deze te vloeibare troep ziet eruit als één gele vlek en ruikt juist heel chemisch terwijl er geen chemische stoffen in zitten. Deze foundation zal ik nooit gaan aanschaffen. Een tube bevat 30 ml en kost € 17. Amanda was zo dapper om de foundation op de helft van haar gezichts voor jullie aan te brengen. Alles voor de site en onze bezoekers! Ze heeft hem nog geprobeerd mooi te blenden, maar het is echt geen fijne foundation. Heel dun en totaal niet dekkend. De make up kast werd een grote kliederboel.
Vichy,catrice oranje 079

Vichy,catrice oranje 043

Vichy purete thermale purifying foaming cream cleanser is een detoxifierende schuimgel. Het product is geschikt voor alle huidtypen, reinigt en verwijderd dode huidcellen. De cleanser laat tijdens het inmasseren een wittige waas achter op de huid en smeert super zacht in. Mijn huid voelt een beetje ruw aan bij het afspoelen, maar ook schoon en gereinigd. De cleanser ruikt een beetje muf, maar mijn huid is lekker rustig na gebruik. Een tube bevat 125 ml en kost € 9,45.

Vichy,catrice oranje 025

De Vichy Idealia heb ik al eens behandeld in een sample review. Deze kun je hier vinden. Een potje bevat 50 ml en kost € 21,73.

Als je, je producten besteld bij www.cremestore.nl kun je ook een account aanmaken en op deze manier Vichy punten sparen. Hiermee kun je kiezen uit een groot aanbod cadeaus en korting bij je volgende aankoop. Bij het aanmaken van een account heb je, je eerste Vichy punten al binnen.

De verzendkosten bij een bestelling bedragen € 4,95, maar bij een besteding van € 50 zijn de verzendkosten gratis. Als je, je producten voor 18.00 uur besteld worden ze direct verzonden en zijn vaak de volgende dag al in huis.

Maak jij gebruik van Vichy producten en wat zijn daarvan jou aanraders?

Vorige

Essence tasverstuiver – Like a walk in the summer rain

Volgende

Glossybox juni 2012

  1. Ik heb nog nooit een product van Vichy gebruikt, maar ze lijken me best fijn!

  2. Wat een uberschattige puff!

  3. normderm moet ik nog eens testen :)

  4. Ik heb onlangs een paar gratis samples besteld, ze lijken me erg fijn!

  5. Ik heb de foundation maar de crèmeversie voor de droge huid en die vind ik erg fijn !

  6. Deb

    Zelf gebruik ik geen vichy producten. Ik heb laatst een sample gehaald en kwam er toen achter dat er parfum in de idelia zat.. en da’s nu net niet zo ideaal voor mij ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén