Shoppen in de winkel van je moeder.. zou je kunnen slagen?

Colsjaal met harten
Onze moeder shopt regelmatig bij Cecil. Jorinde en ik keken nooit naar het merk om, omdat wij dachten dat de kleding meer voor oudere vrouwen was bedoeld. Onze moeder shopt er dus zal dat wel zo zijn! Verkeerd gedacht. want toen wij beter gingen kijken zagen wij toch wel wat leuke kleren die ook geschikt zijn voor jongeren.

Cecil richt zich dus niet alleen op de oudere dames, maar ook zeker op de jongere dames/meiden.

Vestje met materiaalmix
Zo vind je dit vest in wel 5 verschillende kleuren. Maar hé, die kleur is toch wel erg minty.. Dit is een kleur die vooral jongeren zullen dragen. Zo zie je maar, het lijkt op het eerste gezicht alsof een jongere dit niet zou dragen, maar als je wat langer nadenkt besef je pas dat Cecil hele leuke kleren heeft die ook jij kan dragen.

Bijzonder gilet
Dit giletje vind ik onwijs leuk. Het is apart en dat aparte zie je de laatste tijd vooral veel terugkomen op straat. Cecil is dus eigenlijk hartstikke hip en gaat gewoon met de tijd mee.

Geruite blouse
Dit is een bloesje wat Amanda zo zou kunnen aantrekken. Alleen omdat ze Cecil voorbij loopt mist ze dus dit bloesje, terwijl het wel haar smaak is. Zonde!

Linnen broek Jessy
Deze linnen broek lijkt ons heerlijk voor de zomer. Op een warme dag heb je geen zin in een plakkerige broek, maar als je er toch verzorgt uit moet zien voor een afspraak is zo’n broek wel ideaal. Vaak vind je dit soort broeken niet in een hippe jongerenzaak. Kijk dan even bij een zaak waar je normaal langs zou lopen, omdat je denk dat ze alleen kleren kopen voor ouderen. Je zult je verbazen over hoeveel leuke kleding ze verkopen.

Afgelopen zomer ben ik ook pas goed naar het merk gaan kijken. In Duitsland kwam ik er achter dat ik te weinig korte broeken mee had en dus moest ik wel op zoek naar korte broeken. Mijn moeder had een broek aan met wel een heel lekker stofje. Ik heb hem gepast en vroeg aan haar van welk merk hij was. Zij zei tegen mij dat hij van Cecil was. Hmmm oke, misschien moet ik dan toch maar even gaan kijken dacht ik. Ik heb een broek gekocht van Cecil en hem de hele vakantie aan gehad. Grappig hoe bevooroordeeld je soms kunt zijn!

Heb jij wel eens geshopt bij het merk Cecil? En was jij net zo bevooroordeeld als wij waren?

Vorige

Pupa – Nail Art Mania Luxury French

Volgende

Koninginnedag Nails

20 Comments

  1. Wat een goed artikel! Erg grappig ook, ik zou er ook nooit over nadenken om naar dezelfde winkel als mijn moeder te gaan.

  2. Haha leuk geschreven! Ik heb eigenlijk nog nooit iets gekocht in winkels waar mijn moeder ook shopt, behalve de primark dan :p

  3. Heel erg leuk geschreven! Ik heb wel een paar dingen uit dezelfde winkel, maar toch wel een hele andere stijl.

  4. haha goeie vraag, ik vind eigenlijk ook altijd wel iets in de winkels waar mijn moeder shopt :D

  5. Ik draag mijn ma de Zara legging en Primark shirtjes, dus ik zou zeker wel kunnen slagen haha :)

  6. mijn moeder en ik hebben een totaal verschillende kledingstijl :)

  7. Deb

    Ik had nog nooit van deze winkel gehoord. Leuk mint vestje.. niet alleen voor jongeren maar ook voor mensen als Deb met een serieuze verslaving voor mint/turquoise kleurtjes ;-)

  8. Grappig! Mijn moeder houd van de Miss Etam (een vaste stop als we naar Nederland gaan) en ik vind daar ook vaak leuke dingen (liefst in de uitverkoop, haha!).

  9. Het merk Cecil kende ik nog niet eens maar heb wel zo’n soort situatie gehad. Ik ging met m’n moeder mee naar de miss etam en vond daar een heel leuk kanten/barok tuniekje in een mooie creme kleur. Ik denk dat het komt door de combinaties die ze er mee maken, maar er zit idd vaak wel echt iets leuks tussen :)

  10. Er zitten best leuke dingen bij zoals die blouse!

  11. Wat een leuk artikel :)

  12. Hahaha wat een leuk artikel!

  13. Het mintkleurig vest is inderdaad leuk!

  14. Ik heb een beetje een andere kledingstijl dan mijn moeder dus ik weet niet zo goed of ik zou kunnen slagen haha ;) Super leuk artikel!

  15. Leuk artikel! M’n moeder en ik switchen regelmatig van kleding als ik een paar daagjes thuis ben. Heerlijk! Ze doet niet echt inkopen bij andere winkels en is nog lekker jong. Dus dat scheelt ook denk ik! ;)

  16. Die sjaal vind ik erg leuk. De rest is mij ietsjes te ouwerlijk.

  17. dat ruitjes blousje is leuk!

  18. Leuk artikel!
    Mijn moeder en ik hebben beide een andere stijl, dus samen in dezelfde winkel kleding lopen lukt niet echt.

  19. ken t merk niet, volgens mij zitten ze niet in Arnhem, of ik loop er steeds straal langs XD

  20. Oehhh dat mintgroene vest, wat een leuke kleur! Ik ben echt verslaafd aan vesten, haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén