Bruiloft week – Bruidsmake-up

1
Een bruiloft week is natuurlijk geen bruiloft week zonder bruidsmake up. Dit is een bruidsmake up die ik zelf in de zomer zou dragen als ik uitgenodigd word op een bruiloft. Je kunt hier natuurlijk ook inspiratie uit halen voor je eigen bruismake up. Ik wilde het neutraal houden, niet te veel poespas, maar wel verzorgd en stralend.

6
11
Ik begon als basis met de Too Faced Shadow Insurance. Deze plaatste ik over mijn gehele ooglid. Tevens bracht ik een wit kleurige oogschaduw aan van Catrice in Bring Me Frosted Cake. Deze bracht ik aan in mijn crease en onder mijn wenkbrauwen. Daarna bracht ik in mijn binnenste ooghoek een oogschaduw van Catrice aan in de kleur Pure Chrome uit de Spectaculart collectie (Limited Edition). Daar over heen bracht ik de highlighter uit de MAC MSF Rose Quartz aan. Deze heeft hele mooie glitters die net dat beetje extra aan de look geeft. Hij laat je ogen echt poppen.

5
7
Daar naast bracht ik een pigment van Gosh aan in de kleur Mink. Deze bracht ik met een plat penseel aan.

9
10
12
trouw make up look 142
In mijn crease draag ik de bronze kleur oogschaduw uit het Sleek Sunset palette.

8
Mijn wimpers krulde ik met de Benefit They’re Real mascara. Deze spreidt mijn wimpers goed en geeft een natuurlijk effect. Ook bracht ik nog een oogpotlood aan, hoewel je hier weinig meer van ziet (blijven bij mij nooit goed zitten, na 1 minuut zijn ze al weer weg vervaagd). Ik gebruikte het Essence oogpotlood in Bling Bling.

4
Als basis begon ik met een primer van Gosh om er voor te zorgen dat de make up beter blijft zitten, maar ook mooier gaat zitten. Fijne lijntjes worden namelijk opgevuld en je krijgt een basis op je gezicht. Hierdoor kun je je make up makkelijker aanbrengen. Voor mijn gezichtsmake up gebruikte ik een concealer van Bourjois, de Healty Mix in de kleur 51 om rode plekjes te bedekken. Daar over heen bracht ik de foundation van Catrice aan. Ik gebruikte de Infinite Matt in 020. Daarna poederde ik mijn gezicht af met de translucent powder van Make Up Studio in nummer 1. Mijn wenkbrauwen vulde ik nog in met mijn wenkbrauwkitje van Essence. Op mijn lippen draag ik mijn nieuwste lipgloss van Rimmel, de Stay Glossy in Non-Stop Glamour.

3
Ik had het al over ‘stralen’ op deze dag. Een trucje dat ik hiervoor gebruik is een blush met shimmer en highlighter. Deze reflecteren het licht en hierdoor ga je automatisch meer ‘stralen’. Ik gebruikte de MSF Light Year van MAC als blush en de highlighter komt van de MAC MSF Rose Quartz. Een perfecte combinatie, mede omdat dezelfde highlighter van MAC ook terug komt in mijn oog make up.

2
Ik maakte een vlechtje in de voorste plukken van mijn haar voor een romantischer effect. Dat mag ook wel op een bruiloft, pure romantiek! Een dag die in het teken staat van de liefde van twee mensen voor elkaar.

Ik heb in het verleden al eens een look gemaakt voor een bruiloft. Deze kun je hier vinden. Misschien leuk voor nog meer inspiratie!

Wat voor make up zou jij dragen naar een bruiloft?

Vorige

Bruiloft week – Bruidsboeketten

Volgende

Bruiloft week – Trouwvervoersmiddelen

29 Reacties

 1. Echt super pretty! ♡

 2. Hele mooie loook, love it! Er staat alleen bij de titel bruidskapsel hihi :-)!

 3. Prachtige look!

 4. Waauuw, wat een prachtige look! Ik ben nog nooit naar een bruiloft geweest (huil), dus ik zou niet weten welke make-up ik zou dragen…

 5. Heel mooie look! Ik had iets met wot verwacht maar dit staat heel warm, erg mooi!
  Oh en leuk topje heb je aan ;-)

 6. faat

  Wauw, prachtig! En zo duidelijk uitgelegd ook. Dit wordt de zoveelste look die ik na ga maken van jou, dankzij je duidelijke uitleg

 7. prachtige ooglook! x

 8. echt heel erg mooi!

 9. Wauw je make-up vind ik echt geweldig!

 10. Mooie lichte ooglook met toch wat extra!

 11. Heel mooi! Ik hou echt van de glow die in deze look zit!

 12. Wauw prachtig! Dat goud past heel mooi bij je ogen!

 13. Heel mooi en natuurlijk. Ik hou van kleur maar kan een mooie rustige look ook heel goed waarderen.

 14. Het staat schitterend! Het kopper past perfect bij je gebruinde huid en je wimpers zijn ideaal. Voor een bruiloft moet je niet de show stelen, dus ook iets flaterends maar niet te opvallend.

 15. Wat een leuke look! Ik vind je haar er ook erg mooi bij een bruiloft passen, inderdaad lekker romantisch.

 16. Oh, wat leuk zeg! Aaah, dat vlechtje heb ik ook echt maandenlang gedragen guurl. :”) Ik droeg het omdat mijn pony moest uitgroeien but hay.. works like a charm + het staat ontzettend cute. ^^

 17. Super mooie look. Dat goud laat je ogen echt schitteren!

  Liefs,

  Maria

 18. Janine

  Wauw, je ogen springen er zoo mooi uit ! (prachtig prachtig!)

  liefs,

  Janine

 19. een prachtige look

 20. Prachtig! Wauw! Ik heb in november (ja dan pas) een bruiloft, maar ik kan deze look zelf ook eens proberen! Incl. kapsel, dat vlechtje vind ik leuk! Dank je voor de tip!

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén