Dit is ons bestaat 2 jaar – winactie weken in december

1
Vandaag is de dag waar ik al maanden naar uit keek. Mijn blog Dit is ons bestaat vandaag precies 2 jaar. Ik ben al maanden bezig met het organiseren van winacties om dit met jullie te gaan vieren. Lees snel verder om te zien wat je kunt verwachten.

2,5 jaar geleden ontstond het idee om een eigen blog te beginnen. Ik las elke dag verschillende blogs, ging me meer bezig houden met beauty en make up en het leek mij ook wel erg leuk om een eigen blog te hebben. Om over beauty te schrijven, om mijn liefde met jullie te delen. Ik heb mijn zus toen gevraagd of zij mij wilde helpen met mijn blog, omdat dat mij zo leuk leek. Uiteindelijk hebben we een halfjaar aan artikelen vooruit geschreven om te kijken of wij het wel leuk vonden, of we het konden vol houden en om een naam te verzinnen. Dat was nog niet zo makkelijk! Alle namen die we verzonnen waren al bezet. Tevens wilde ik geen naam waar beauty, fashion of lifestyle in zat, omdat ik misschien ooit in de toekomst over zou gaan naar een ander onderwerp. Ik zou dan een vertekend beeld afgeven door de naam beautyX te hebben en over huizen te schrijven. Ik wilde dus een naam die voor alles gebruikt kon worden, die leuk was en die makkelijk te onthouden was en daar ontstond Dit is ons.

Dit is ons verwijst naar een blog (dit) waar ons (jullie bezoekers terecht kunnen om over jullie favoriete onderwerpen te lezen). Het omschrijft dus waar wij meiden van houden. Dit kan van alles zijn, want het omschrijft ons, wat wij leuk vinden. Dit is wie wij zijn en wat wij leuk vinden om te lezen. Anders kwam je hier waarschijnlijk niet Winking smile

Uiteindelijk heeft Jorinde mij 1,5 jaar geholpen met Dit is ons, maar is daar pas geleden mee gestopt. Zij heeft ook een artikel over geschreven waarom zij is gestopt met bloggen. Deze kun je hier lezen. Ik las dat sommige van jullie dachten dat zij gestopt was, omdat wij ruzie zouden hebben en dat wij elkaar niet meer spraken. Hier is echt geen sprake van. We zijn nog steeds beste vriendinnen en spreken elkaar nog steeds meerdere keren per week. Er is tussen ons niets veranderd, behalve dat jullie haar niet meer zien op Dit is ons. Zij helpt mij nog steeds met mijn blog en keuzes die ik soms moet maken. Als ik ziek zou worden, dan zou zij voor mij nog altijd de mail behandelen, artikelen inplannen etc. Alleen jullie merken hier niets van.

Ik vind het bloggen nog steeds heel erg leuk, maar vind het wel moeilijk om te combineren met mijn prive-leven en school. Ik heb het op dit moment heel erg druk met school en dat gaat voor mijn blog, hoe moeilijk ik deze keuze ook vind. Mijn blog is niet mijn toekomst. Het is een hobby en dat moet het ook blijven.

Wel heb ik afgelopen maand een nieuwe camera gekocht, de Canon 700d. Ik ben nog aan het oefenen om mooie foto’s te kunnen maken, maar ik denk dat dit wel goed gaat komen. Ik hoop dan ook dat Dit is ons komend jaar naar een hoger niveau getild gaat worden. Mede door deze camera die betere kwaliteit zou moeten leveren. Ook kan deze camera filmen waardoor ik nu kan filmen wanneer ik wil. Ik hoef nu niet iedere keer dat ik wil filmen de camera te lenen van mijn zus. Ik moest hem toch elke keer ophalen en dat was soms best een gedoe. Dit probleem is hopelijk nu opgelost mits deze camera mooi en scherp filmt. Ik heb afgelopen week voor het eerst gefilmd en ga hopelijk deze maand deze video bewerken. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit. Tevens wil ik in 2014 een nieuwe layout. Waarschijnlijk laat ik deze maken. Dit kost inderdaad geld, is niet gratis, maar ik hoop daarmee wel dat ik mijn blog professioneler kan maken.

Dan over naar de winactie weken. Ik wil de verjaardag van mijn blog heel erg graag met jullie vieren en daarom ben ik de afgelopen maanden hard aan de slag gegaan om verschillende winacties voor jullie te regelen. Dit heeft een hele hoop tijd gekost dus ik hoop dan ook dat jullie allemaal mee gaan doen aan de winactie. Er zijn hele leuke prijzen te winnen. Ik wil eigenlijk nog niet te veel verklappen, maar er is voor iedereen wel iets te winnen. Nagellak, mascara, body producten, producten voor in huis, in bad etc.. ga zo maar door.

De komende twee weken kun je elke dag een nieuwe winactie verwachten en vanmiddag gaan we van start met de eerste. Abonneer je gelijk even op mijn social media kanalen zodat je op de hoogte bent van de nieuwe winacties die online komen. Zo mis je er geen één! Onder mijn foto aan de linker kant van de website vind je 4 verschillende knoppen waarop je je kunt abonneren op mijn social media kanalen.

Dames, ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie steun, lieve berichtjes en comments de afgelopen jaren. Ik heb mijzelf kunnen ontplooien en mijn creatieve kant nog meer kunnen ontdekken door mijn blog, door jullie. Ik heb nieuwe producten leren kennen, leuke samenwerkingen gehad en heb mijn liefde voor beauty met jullie kunnen delen. Ik hoop dat ik jullie inspiratie heb kunnen bieden voor nieuwe producten of nieuwe looks of om jezelf beter te ontplooien en jezelf beter te leren ontdekken.

Door middel van deze winacties wil ik jullie ook bedanken. Jullie zijn  geweldig en ik hoop nog jaren te mogen bloggen. Het zal waarschijnlijk niet meer 7 dagen in de week zijn, maar nog steeds regelmatig, omdat ik het te leuk vind om er definitief mee te stoppen.

Vorige

Bourjois wintercollectie 2013

Volgende

Winactie #1 – BACI nepwimpers

23 Reacties

 1. gefeliciteerd met het 2jarige bestaan!

 2. Gefeliciteerd Amanda (en ook Jorinde natuurlijk) Wat leuk om zo het verhaal achter Dit is Ons te lezen :) En toen ik las dat je een nieuwe camera hebt om je blog naar een hoger niveau te brengen dacht ik: Wauw nog hoger? Want ik vind de foto’s (en dan voornamelijk je ooglooks) al zo goed. Heel veel succes nog met bloggen en ik blijf je volgen X Céline

 3. Wat tof! Congrats :D

 4. Wat leuk! Gefeliciteerd!

 5. Van harte gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan! Op naar de 3 jaar, ik ben heel benieuwd naar de winacties.

 6. proficiat :) mijn tweede blogverjaardag is pas in februari

 7. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan! Ook Jorinde natuurlijk ;). Ik vind dat je het alleen ook nog steeds hartstikke leuk doet!

 8. Aw congratz!! Je doet het goed, de FOTD posts zijn mijn favoriet. Super inspirerend. Keep it up :D

 9. Gefeliciteerd! ;D Ik blijf een vaste lezer, wat er ook gebeurt! Ik vind je looks echt prachtig en je bent samen met Jorinde een leuk stel ^^

 10. Beautyding

  Superleuk, ik wens je nog vele blogjaren met veel plezier!

 11. Gefeliciteerd! :)

 12. Thea

  Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog! Ik wens je nog veel blogplezier.

 13. Gefeliciteerd! En de 700D toe maar, wauw dat is zo’n mooie camera :D

 14. gefeliciteerd! ben benieuwd naar de winacties!

 15. Faat

  Proficiat met het twee jarig bestaan! Nog vele jaren erbij :-)

 16. kikiLxo

  gefeliciteerd lieve amanda op naar de 3jaar :D!

 17. Janine

  Van hart Gefeliciteerd met het 2 jaar bestaan, denk
  aan de tijd terug dat alles begon en waar je nu
  eigenlijk bent. en denk aan wat nog komen gaat.

  veel succes met ditisons.nl en ik blijf jullie
  zeker volgen.

  lieefs,

  Janine

 18. Bo

  Gefeliciteerd met jullie 2-jarig bestaan! Ik vroeg me al af waarom Jorinde niet meer plaatste. Op naar de 3 jaar!

 19. GEFELICITEEEEEEEEEERD! Ik ben iets te laat -heb al een tijdje geen blogs meer gecheckt- maar good job lieve ladies!! Op naar véééél meer jaren :D En veel persevent!! (SAMEN)

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén