Herfst gevoel

ppumpkinspice:  elegant-autumn:  my blog will make you smile♡  cider and doughnuts ✔
Eergisteren fietste ik naar de supermarkt en onderweg rook ik het.. de herfst hangt in de lucht. De laatste zomergeuren gingen door mijn neus: vers gemaaid gras en zoete bloemen. Het gaat niet lang meer duren of het is herfst! Dit weekend hebben we nog mooi weer en daarna is het echt gebeurd vrees ik, maar ik wil nog zo lang mogelijk genieten van het zomerse weer. Desondanks is bij mij het herfst gevoel aangewakkerd en dat wil ik graag met jullie delen middels wat inspiratie foto’s.

Hidden in the leaves...

** autumn

Chinese lantern plants...was obsessed with these as a child, saw them in a book and got my mom to plant some. We used to dry them and put them in vases. Very pretty.

To sit and relax awhile watching the autumn leaves falling- peace, calm and serenity .......

Acorns in a fall rain

Waldorf Autumn Gnome - Handmade in Australia - A woodland hanging autumn gnome made with natural hand dyed felt. on Etsy, $12.00 AUD

Gorgeous Fall, Autumn orange garden...leaves, berries and pine cones Follow our unique garden themed boards at www.pinterest.com/earthwormtec Follow us on www.facebook.com/earthwormtec for great organic gardening tips If you want to learn more about us and see how we are improving the food waste cycle and creating premium quality gardening products for increased landscaping, gardening and farming production...visit us at www.earthwormtechnologies.com

pumpkins....they make me smile and evoke Fall sentiment. Buy an extra for Thanksgiving to carve with leaf patterns or a turkey.

Mushrooms!! Yes! But the Preecher lady said there Toad Stools!! we will DIE if we eat them!! iDavid says Preecher lady needs To get Laid an Drink more beer!

Need to see a real one before i crochet mini ones for necklaces! ordered the thread today!
Bronnen foto’s: Pinterest

De herfst is mijn favoriete seizoen qua decoratie. Ik draag graag herfstkleuren en deze zal je altijd in mijn kleding kast terug vinden. Ze passen goed bij mijn gele huidskleur. Okergeel, oranje, rood, bruin, donkergroen en alles wat daar tussen zit. Zo fijn en knus om het huis te versieren met dennenappels, bladeren, paddenstoelen, kabouters, pompoenen. Kaarsjes en wollen sokken aan, kop thee erbij met een leuke serie en ik ben helemaal in mijn nopjes. Hoewel als de herfst er is ik minder in mijn tuin kan doen en er niets is om naar toe te leven zoals een oogst of bloemen. Na de herfst komt de winter die ik bijna niet doorkom. Volgens mij heb ik gewoon last van een winterdip. Ik zit met een pruillip binnen te wachten tot de lente aanbreekt en ik weer naar buiten kan om ergens naar toe te leven. Zo gaat het seizoen, keer op keer.. Ik geniet dus nog maar een keer extra van de laatste zomerse dagen.

Heb jij ook al een herfst gevoel? En wat is voor jou het typische herfst gevoel?

Vorige

Oostenrijk, Karinthië – bezienswaardigheid 2 Reisseck Bergbahn

Volgende

Weer een hoop opgemaakt..

  1. Ik houd van de Herfst.. heb er ook echt zin in!!

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén