Sleek curacoa 049
Laatst kreeg ik onverwacht een cadeautje van Jorinde, omdat ik mijn propedeuse heb gehaald. Ik kreeg iets wat ik al een tijdje wilde hebben, namelijk het Curaçao palette van Sleek uit de Caribbean collectie. Wat een prachtig palette is dit zeg! Lees snel verder voor mijn review.

Sleek curacoa 058
De verpakking vind ik echt prachtig. Het zeilbootje, de palmboom en de vrolijke kleuren doen mij ook echt aan Curaçao denken en ook automatisch aan de zon. Ik word erg vrolijk van de verpakking! Het palette zelf ziet er net zo uit als alle andere Sleek paletten. Wat mij gelijk opviel was de beschrijving rechtsonder op het palette. Hier staat namelijk: Caribbean collectie Curaçao. Dit hebben mijn andere twee Sleek paletten niet. Zeker een pluspunt, want zo kan ik ze beter uit elkaar houden. Ook zit er een doorzichtig vel over de kleuren heen met namen erop, echt hartstikke leuk want zo kan ik veel makkelijk de kleuren van een look omschrijven. En buiten dat vind ik het altijd een leuke extra.

Sleek curacoa 069
Sleek curacoa 075
Het palette bevat 12 felle kleuren met ook 12 leuke namen. Van links naar rechts zal ik de namen bij de swatches geven.

Sleek curacoa 106
Tequila Sunrise, Martini, Blue Hawaiian, Bloody Mary, Screwdriver, Green Iguana

Sleek curacoa 116
Sleek curacoa 115
Apres Midori, Blue Lagoon, Purple Haze, Green Martini, Singapore Sling, Espresso Martini

Ik vind de pigmentatie echt dik in orde, in tegenstelling tot het Chaos palette. Met een basis onder je oogschaduw zullen ze nog mooier en gepigmenteerde zijn. Ik wil graag wat heftigere en spannendere looks gaan maken en daar is dit palette uitermate geschikt voor. Overmorgen komt er een look met dit palette online.

Elke oogschaduw bevat trouwens 1,1 gram. Dit palette is te koop bij www.enchantra.com en kost € 7,25. Wat vind jij van dit kleurrijke palette?