About

Hoi, wat leuk dat je op mijn blog komt kijken en er achter wil komen wie er achter deze blog zit. Ik ben Amanda en ben 24 jaar. Ik blog inmiddels al weer 5 jaar! Waar ik voorheen blogde over make-up, beauty en fashion en veel voor de camera stond, blog ik nu veel meer over een groene lifestyle & reizen en vind je mij meer achter de camera. Toen ik ouder werd en uit huis ging merkte ik dat mijn interesses veranderen. Zo vind ik het heerlijk om te tuinieren. Ik zit graag met een kop verse muntthee in mijn tuintje en geniet van al het moois van de natuur. Bloemen, insecten, kruiden, groente en fruit (ohja, ik sta bekend om mijn geweldige frambozen!). Ik kom hier helemaal tot rust en plaats regelmatig foto’s op mijn Instagram. Zo probeer ik je een kijkje te geven in mijn leven.

Sinds een tijdje ligt mijn focus ook op natuurlijke huidverzorging en ben ik dol op groene merken zoals Weleda, De Tuinen en Lush. Je vind dan ook regelmatig reviews over natuurlijke producten op mijn blog. Ik vind het ook leuk om dingen zelf te maken, ook wel Do It Yourself (DIY) zoals het maken van bruisballen, scrubs, maar ook bijenwasdoeken om afval te verminderen. Ik vind het daarnaast leuk om te koken en te handwerken zoals het maken van handgemaakte cadeaus. Ik maak poppen voor op antroposofische seizoentafels en kan hierdoor nog meer en langer van de natuur genieten. Ook hiervan plaats ik regelmatig foto’s op mijn Instagram.

Ik vind het geweldig om te reizen en wereld te ontdekken. Stedentrips zijn leuk, maar reizen in de natuur vind ik geweldig en hier ben ik helemaal in mijn element. Vorig jaar ging ik naar Oostenrijk en Tsjechië en dit jaar ben ik naar Slovenië gegaan. Heerlijk terugtrekken en de prachtige natuur. Mijn droomreis wil ik ooit nog gaan verwezenlijken en hiervoor ben ik aan het sparen. In een camper samen met mijn vriend door West-Canada rondtrekken!

Dit ben ik in een notendop. Nog vragen? Stel ze gerust via mijn social media.
Ik ben te volgen via Instagram, Facebook en Twitter. 

 1. Leuk stukje over jullie! :)

 2. Linda

  Hey meiden,

  Eindelijk check ik jullie site even en ik vind het erg gaaf eruit zien. Keep up the good work!

  Liefs Linda

 3. Annelies

  Ik vond jullie ontzettend leuk! Je kunt ook zien dat julli er samen plezier van hebben om de filmpjes te maken! Echt heel leuk bij een kop thee! Ik ben een van jullie trouwe volgers! Ga ervoor en dan komen er zeker meer abbonees bij! Super! Xxx

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén