About

Welkom op mijn blog! Dus je wilt meer weten over mij en mijn blog? Dit is ons is dé blog voor avontuurlijke reizen & een creatieve lifestyle.

Reizen
Ik wil zoveel mogelijk van de wereld zien en doe dat het liefst zo avontuurlijk mogelijk. Zo gingen wij in 2016 naar het nog niet zo toeristische Slovenië. Hierbij sliepen wij in een houten huisje in het bos helemaal afgesloten van de buitenwereld. We kwamen daar wilde dieren tegen zoals vossen, slangen en vogels. Niemand om ons te redden en aan jezelf overgeleverd zijn, wij vinden het géweldig. We hadden weinig voorzieningen en moesten minstens 10 minuten lopen naar onze auto en 15 minuten naar de bewoonde wereld.

Canada
Dit jaar staat er een nog avontuurlijkere reis op het programma: een rondreis in een camper door West-Canada. We focussen ons op campgrounds met weinig voorzieningen op de meest mooie plekken in de natuur. We hopen veel wilde dieren en adembenemende natuur te zien. De eerste excursie staat al op het programma, een walvissenexcursie van maar liefst 6 uur! We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en ik neem je graag mee in dat proces.

Creativiteit
Naast reizen vind ik het heel leuk om creatief te zijn in mijn dagelijks leven. Ik hou van de natuur, dat mag wel duidelijk zijn. Groen in en om mijn huis mag dan ook niet ontbreken. Ik hobby wat aan in mijn tuin om zelf fruit & kruiden te kweken en iedereen die bij mij thuis komt móet dit van mij proberen. Ik decoreer mijn huis graag en vaak. Ik hou van retro spullen en draag graag jurkjes van King Louie uit de jaren 50. Voor de rest knutsel ik in mijn vrije tijd wat af met creatieve projectjes zoals het maken van handgemaakte cadeautjes of een bijenwasdoek. Met mijn vriendinnen ben ik momenteel zelf tafeltjes aan het maken van pallets.

Heb je nog een brandende vraag , wil je meer over mij weten of heb je interesse in een samenwerking? Stuur mij dan een e-mail naar info@ditisons.nl

 1. Leuk stukje over jullie! :)

 2. Linda

  Hey meiden,

  Eindelijk check ik jullie site even en ik vind het erg gaaf eruit zien. Keep up the good work!

  Liefs Linda

 3. Annelies

  Ik vond jullie ontzettend leuk! Je kunt ook zien dat julli er samen plezier van hebben om de filmpjes te maken! Echt heel leuk bij een kop thee! Ik ben een van jullie trouwe volgers! Ga ervoor en dan komen er zeker meer abbonees bij! Super! Xxx

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén